Masterclass de dansa contemporània a la primavera

Aquesta primavera hem organitzat dues masterclass de dansa contemporània amb la col·laboració de l’Estruch i dues de les artistes que fan residencia a aquesta fàbrica de creació: Marina Tsartsaras i Irene García.

Les masterclass tindran lloc a l’Estruch, de 10 a 14 hores.

No et perdis aquesta oportunitat  de gaudir de la dansa, segueix llegint per a descobrir qué és el que farem…

6 d’abril. Marina Tsartsara

De 9,30 a 13,30 hores

Anatomia Vivencial (BMC – Body-Mind Centering®) i Creació de dansa

Marina Tsartsara és una creadora interdisciplinar que aplica la dansa per a reconnectar el cos amb la ment mitjançant la creació artística. I que a més a més ha recorregut diversos escenaris del món mostrant les seves propostes performatives.

En la masterclass treballarem individualment, en parelles i en grup de manera que encarnarem les nostres estructures anatòmiques mitjançant el moviment i aplicant la tècnica BMC®, el treball corporal i vocal, el tacte, la relació amb els altres, l’espai, així com amb materials i objectes. Amb l’objectiu de trobar el nostre moviment interior i expressió psicocorporal i així enriquir la nostra pràctica creativa amb vocabularis propis, qualitats de moviment alternatives  i nou material de performance.

Descobreix el treball de Marina en:

www.marinatsartsara.weebly.com
www.somaticwellbeing.weebly.com

Inscriute a la Masterclass de Marina Tsartsara!

Masterclass dansa contemporània 2019

4 de Maig. Irene García

De 10 a 14 hores

Aplicacions pràctiques de la técnica a la creació

Irene García és llicenciada en dansa clàssica. Actualment combina els seus estudis de coreografia a l’Institut del Teatre (Barcelona) amb el seu treball com a creadora e intèrpret a la seva companyia La Quebrà. A més a més, des de 2008 treballa i col·labora en diversos projectes i empreses com artista freelance. Igualment ha creat obres amb les quals ha guanyat diversos premis per a jóvens coreògrafs.

La primera part del taller serà una classe de dansa contemporània per a preparar el cos a través de l’escalfament, exercicis tècnics i improvisació.

La segona part aplicarem eines que utilitzem en la companyia La Quebrá per elaborar materials propis. Aquest és un curs per a cossos curiosos que desitgen enriquir-se,  descobrir i elaborar un vocabulari personal i propi.

Inscriute a la Masterclass de Irene García!

Preu per masterclass:

Socis 18€

No soci 23€

Pagament per transferencia a la CC de l´associació (recarrec de 2€ per domiciliació)

 

%d bloggers like this: